PMU WENKBRAUWEN

Bij Starstyle Laser Clinic zijn wij gespecialiseerd in permanente make-up voor de wenkbrauwen. Prachtige volle wenkbrauwen die de gezichtsvorm complimenteren en de ogen accentueren. Wij bieden verschillende opties aan op het gebied van permanente make-up voor de wenkbrauwen.

Wat is permanente make-up?                          
Permanente make-up is make-up die voor langere tijd blijft zitten. 
In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden blijft de make-up niet voor altijd zitten, maar voor een aantal jaar. 

Deze periode is afhankelijk van een aantal factoren. De plek waar de permanente make-up wordt aangebracht is een van de factoren. 

De techniek die wordt toegepast lijkt erg op tatoeëren. Het grote verschil is dat permanente make-up minder diep in de huid wordt aangebracht waardoor de make-up na verloop van tijd zal vervagen en uiteindelijk verdwijnen. Een tattoo blijft altijd zichtbaar. 

Er zijn verschillende opties waar je uit kunt kiezen als je permanente make-up voor de wenkbrauwen overweegt.
Microblading

Bij Microblading wordt gebruik gemaakt van de hairstoke techniek. De hairstoke techniek is vooral geschikt als je weinig tot geen wenkbrauwen hebt of als je niet tevreden bent over de vorm van je wenkbrauwen en hier graag verandering in wil brengen. Er worden handmatig hele fijne haartjes getekend die zorgen voor een natuurlijk resultaat. Dit gebeurt door met dunne naaldjes in de vorm van een mesje (de blade) micro sneetjes in je wenkbrauw te maken en pigment aan te brengen net onder de bovenste huidlaag. 


3D wenkbrauwen

Bij 3D wenkbrauwen wordt ook gebruik gemaakt van de hairstroke techniek. Bij deze techniek worden net als bij Microblading flinterdunne haartjes getekend die zorgen voor een natuurlijk resultaat. Het grote verschil is dat bij 3D wenkbrauwen de haartjes met een klein apparaatje kruislings worden aangebracht. Dit zorgt voor vollere wenkbrauwen. 
Ombré powder brows

Ombré powder brows geven een natuurlijk poedereffect en zijn te herkennen door een lichte en luchtige aanzet van de wenkbrauwen waarbij het eind van de wenkbrauwen strakker en donkerder zijn. Het resultaat is vergelijkbaar met het zelf aanbrengen van wenkbrauw poeder. Het is een relatief nieuwe techniek die erg populair is. 
Een van de grote voordelen is dat ombré powder brows geschikt zijn voor alle huidtypen. De huid wordt niet beschadigd door de behandeling waardoor littekenvorming, roodheid en zwelling zo goed als verleden tijd zijn. 


Er zijn dus meerdere technieken waar je uit kunt kiezen als je gaat voor permanente make-up voor de wenkbrauwen. Welke techniek het best of het mooist is?
Dat is een kwestie van smaak. Het is belangrijk om te weten dat niet alle technieken voor elke huidtype geschikt zijn. Ook is de nazorg een belangrijk onderdeel als je gaat voor de perfecte wenkbrauwen. 
Meer weten?
Wil je weten of permanente make-up misschien iets voor jou is? 
Wij denken graag met je mee over welke optie het beste bij jou past. Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. 

In dit gesprek brengen wij jouw wensen in kaart en kijken we samen naar wat het er het best past bij jouw gezicht en huid. Er is genoeg gelegenheid om al je vragen te stellen. Ook zullen we jou alles vertellen over de voor- en nazorg die van toepassing is op de behandeling. 
Wil Je Ook Perfecte Wenkbrauwen? 
Bel Of Stuur Een Whatsapp Bericht Voor Het Maken Van Een Afspraak
×