Starstyle

Laserontharen voor mannen

Is laser ontharen ook voor mannen een goede oplossing?

Ook mannen hebben te maken met ongewenste haargroei. 
Laserontharen wordt dan ook steeds populairder bij mannen.
De meeste laserklinieken richten zich voornamelijk op vrouwen, maar ook mannen kunnen mooie resultaten behalen en zo van hun ongewenste haargroei afkomen. Steeds meer mannen ontdekken dan ook de voordelen van laserontharing. 

Of je nu last hebt van overbeharing of haargroei op plekken waar je dat liever niet hebt, laserontharing biedt een snelle, veilige en effectieve oplossing. Naast zichtbaar minder haar kun je ook voorgoed afscheid nemen van ingegroeide haartjes, huidirritaties en scheermesjes!

Laserontharen werkt voor iedereen hetzelfde. De haarzakjes worden vernietigd, waardoor ze niet meer terugkomen. Er zijn meerdere behandelingen nodig, omdat haartjes verschillende groeistadia doorlopen. Ondanks dat laserontharen hetzelfde werkt voor iedereen, is goede laserapparatuur belangrijk. Er zijn verschillende laserapparaten op de markt en sommige laserapparaten zijn bijvoorbeeld niet geschikt voor alle huidtypen. Het is belangrijk om eerst te informeren of het de kliniek die je op oog hebt ook werkt met de apparatuur die jij nodig hebt voor de behandeling. Bij Starstyle Laser Kliniek is iedereen welkom; onze apparatuur is geschikt voor alle huidtypen.

Wil je graag de voordelen van een laserbehandeling ervaren?

Neem dan nu contact met ons op voor het maken van een afspraak.