Starstyle

Klaar voor een haarvrije zomer?

Nog een paar maanden en het is zover. Wil je je geen zorgen maken over scheermesjes in de zomer. Wij vertellen je waar je rekening mee moet houden.
Wil je genieten van een zomer waarbij je elke dag zonder na te denken naar buiten kunt lopen? 
Gewoon gaan én dat leuke jurkje aantrekken zonder zorgen? Gewoon simpelweg, omdat je altijd gladde benen hebt? Dat kan zeker!

Voor een zorgeloze en haarvrije zomer kun je het best enkele maanden van tevoren beginnen met de laserbehandelingen. Een haartje doorloopt verschillende groeistadia en daardoor heb je meerdere behandelingen nodig. Er zijn gemiddeld 8 behandelingen nodig en tussen de behandelingen in zit meestal ongeveer 6 weken. 

We krijgen vaak de vraag of een laserbehandeling dan niet mogelijk is in de zomer. Ook dat is gelukkig mogelijk! Laserontharing in de zomer heeft alleen iets meer aandacht nodig. Je moet namelijk voorzichtig zijn met zonnebaden en bezoekjes aan de zonnebank. Dit heeft alles te maken met het donkerder worden van de huid, waardoor het laserapparaat minder goed onderscheid kan maken tussen pigment in de huid en pigment in het haar.

Meer weten?

Neem contact met ons op!