Starstyle

Hoe kom ik van mijn overbeharing af?

Hoe kom ik van mijn overbeharing af?
Sommige vrouwen ervaren haargroei op bepaalde plekken als ongewenst. Er zijn ook vrouwen voor wie deze haargroei problematisch is.
Hirsutisme een vorm van overbeharing bij vrouwen waarbij de haargroei toegenomen is volgens een mannelijk beharingspatroon. Hirsutisme komt best vaak voor. Bij vrouwen met hirsutisme zijn de haren dikker dan gebruikelijk op plekken in het snor- en baardgebied, de borsten, het schaamgebied en de benen.

Het is erg persoonlijk wanneer haargroei als problematisch wordt beschouwd. Er zijn ook culturen waarbij veel lichaamshaar bij vrouwen als een teken van schoonheid wordt gezien. 

Heb je last van overmatige haargroei en wil je er liever vanaf zijn? Dan is er goed nieuws. Met een laserbehandeling kun je hele mooie resultaten behalen. In een intake gesprek kunnen we samen kijken naar wat een laserbehandeling voor jou kan betekenen en hoeveel behandelingen je ongeveer nodig zal hebben. Je kunt zelfs een gratis proefbehandeling ondergaan, zodat je ook weet hoe een laserbehandeling aanvoelt. 

Meer weten? 

Wij heten je van harte welkom in een veilige en sfeervolle omgeving. Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek.