Starstyle

5 Fabeltjes Over Laserontharen

Laserontharen is razend populair. Er zijn veel mensen die ervaring met de behandeling hebben, maar ook veel mensen die dat nog niet hebben. 
Wij merken dat er bij klanten die onze kliniek voor het eerst bezoeken soms nogal wat onduidelijkheid heerst over de laserbehandeling. In dit artikel helpen we 5 fabeltjes de wereld uit. Lees je mee? 
Het is vreselijk duur 
Niet waar! Er hangt uiteraard een prijskaartje aan de behandelingen, maar je hebt ook kosten als je op een andere manier onthaard. Het grote voordeel van laserontharen is dat de haren steeds minder worden alvorens ze verdwijnen. Daarna heb je er geen omkijken meer. Met andere methodes voor ontharing blijf je bezig en dus kosten maken.

Het is alleen voor vrouwen
Ok, we geven toe; als het gaat over laserbehandelingen zijn reclame-uitingen het meest gericht op vrouwen. Maar mannen ondergaan net zo goed een behandeling om van hun haargroei af te komen. Populaire gebieden voor mannen om te ontharen zijn de rug, schouders, borst, buik en billen.

Het is niet voor alle huidskleuren geschikt.
Vroeger was dat inderdaad het geval. Gelukkig zijn de tijden veranderd en daarmee ook de geavanceerde apparatuur die gebruikt wordt. Inmiddels kan iedereen ervaren hoe prettig het is om definitief van ongewenst haar af te zijn. Let op; niet alle salons beschikken over apparatuur die voor alle huidtypen gebruikt kan worden. 
Informeer daarom altijd eerst bij jouw specialist met welke apparatuur gewerkt wordt voordat je een behandeling ondergaat. Bij Starstyle Laser Clinic kun je in ieder geval met een gerust hart binnenlopen. Wij zijn er voor iedereen. 

Een laserapparaat voor thuis werkt beter 
De apparatuur waar wij mee werken is niet te vergelijken met de apparaten die je als consument kunt kopen voor thuisgebruik. Dit heeft te maken met de kracht van de apparaten die ervoor zorgen dat haargroei effectief wordt verwijderd. De professionele apparaten voor haargroei zouden bij thuisgebruik gevaarlijk zijn. Om het meest optimale resultaat te behalen is een bezoek aan een kliniek aan te raden. Bij een kliniek krijg je het beste advies afgestemd op wat jouw huid nodig heeft. 

Laser doet ontzettend pijn
Iedereen heeft een andere pijngrens, maar een laserbehandeling wordt over het algemeen eerder als ongemakkelijk ervaren dan pijnlijk. 

Wil je weten hoe dat voor jou is? 
Maak dan nu een afspraak voor een gratis proefbehandeling.