Starstyle

5 tips voor PMU wenkbrauwen

Hoe vindt je een goede specialist voor je wenkbrauwen? 

Overweeg je permanente make-up voor je wenkbrauwen? Lees dan gauw verder. In dit artikel bespreken we enkele tips, zodat je weet wat belangrijk is.
Je hebt de keuze gemaakt voor prachtige wenkbrauwen. Ombré powders of 3D wenkbrauwen. Verschillende technieken die allemaal de kennis van een PMU specialist vereisen. Als de permanente make-up eenmaal is aangebracht, blijft het ongeveer 1,5 tot 2 jaar zitten. Je loopt er een tijdje mee rond en dan is het fijn als je echt ook tevreden bent. Hierbij 5 tips van onze expert.

Maak een afspraak voor een intakegesprek
Het is belangrijk dat je je op gemak voelt bij de specialist. Wordt het proces goed uitgelegd? Hebben jullie een goede klik? Kun je er terecht met al je vragen? 


Heb je te maken met een specialist?

Permanente make-up is zichtbaar en wordt (meestal) aangebracht in je gezicht. Het is dus belangrijk dat het goed gedaan wordt en dat je tevreden bent met het resultaat. Heb je te maken met een beginner of een ervaren specialist? Stel de juiste vragen om een tot een goede keuze te komen. 


Bekijk zoveel mogelijk werk van de specialist. 

De meeste specialisten laten hun werk online zien, dat kan op hun website zijn of op social media. Hierdoor krijg je een goed beeld van wat je kunt verwachten. 


Wordt er hygiënisch gewerkt?

Deze tip spreekt hopelijk voor zich. De werkruimte is erg belangrijk. Bij het aanbrengen van PMU wordt er kleine sneetjes gemaakt en dat moet gewoon nauwkeurig gebeuren. 

Kan ze goed luisteren? 
De PMU specialist heeft de ervaring, maar het is jouw gezicht. Soms weet je zelf ook heel goed wat je mooi vindt, maar laat je vooral ook adviseren door de specialist. Bij ieder gezicht staat namelijk iets anders mooi. Het belangrijkste is dat jij straks tevreden de deur uitloopt. 


Tot zover onze tips! 

Met deze tips is de kans het grootst dat je straks 100% tevreden bent. 

Meer weten?

Neem contact met ons op. We staan voor je klaar.

.